Welkom op kerstafbeeldingen.nl!

Op Kerstafbeeldingen.nl vind je alle kerstplaatjes, de leukste plaatjes voor Kerstmis zoals kerstmanplaatjes, kerstboomplaatjes, sterren, engeltjes, kerstkransen en nog veel meer leuke kerstplaatjes! Alle kerstplaatjes kan je vrij gebruiken om je website of Facebookpagina in kerstsfeer te brengen.

Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op alle pagina's die onderdeel uitmaken van de website Kerstafbeeldingen.nl.

Algemeen
Bezoekers van Kerstafbeeldingen.nl die gebruikmaken van de plaatjes op deze website of die gewoon de pagina's waar de plaatjes zich op bevinden bezoeken stemmen integraal in met de inhoud van deze disclaimer.

Aansprakelijkheid
Kerstafbeeldingen.nl is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kan het voorvallen dat de informatie op deze website niet geheel correct is. Enige schade die voortvloeit uit het maken van beslissingen of het gebruikmaken van de plaatjes en / of informatie die terug te vinden is op Kerstafbeeldingen.nl kan in geen geval verhaald worden op Kerstafbeeldingen.nl. De website aanvaart dan ook geen enkele aansprakelijkheid.

Copyright
Voor zover bekend rust er op de plaatjes die terug te vinden zijn op de website Kerstafbeeldingen.nl geen copyright. Mocht dat wel het geval zijn en mocht u dit kunnen aantonen, dan zullen wij de plaatjes in kwestie vanzelfsprekend meteen verwijderen.

Links
Op Kerstafbeeldingen.nl worden op verschillende plaatsen links weergegeven. Deze links betreffen websites van derden waar Kerstafbeeldingen.nl geen beheer over heeft. Het spreekt dan ook voor zich dat Kerstafbeeldingen.nl in geen geval aansprakelijk gesteld kan worden voor de inhoud van dergelijke websites.